Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهران سرمدیان روز چهارشنبه در دومین نشست برنامه‌ریزی تقویم گردشگری کاشان، هدف از تهیه و تدوین این تقویم را افزایش ماندگاری گردشگران در شهرها و روستاهای منطقه برشمرد و افزود: می‌کوشیم با اجرای برنامه‌های این تقویم در طول سال، ماندگاری گردشگران در شهرستان از یک و نیم روز به سه روز افزایش یابد.

وی با تاکید بر اینکه کاشان باید به یکی از مقصدهای اصلی گردشگری تبدیل شود، بیان کرد: مردم منطقه تا زمانی که این شهرستان به عنوان مقصد گردشگری مورد توجه قرار نگیرد، از حضور گردشگران بهره‌ کافی را نخواهند برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان همچنین از تهیه فرش گردشگری کاشان خبر داد و گفت: تمام بناهای شاخص این شهرستان بر روی این فرش نقش بسته و بخش خصوصی نیز برای فرش دستبافت اثرهای تاریخی کاشان اعلام آمادگی کرده است.

فرماندار ویژه کاشان نیز در این نشست اظهار داشت: تقویم گردشگری کاشان دارای ایرادهایی است که باید با برطرف کردن آنها به هدف نهایی نزدیک شویم.

علی‌اکبر مرتضایی با تاکید بر پیگیری برگزاری نشست هماهنگی مشترک گردشگری، تاریخی و مذهبی بین شهرستان‌های آران و بیدگل، کاشان و نطنز اضافه کرد: نامه‌هایی در همین راستا برای فرمانداران و نمایندگان مردم این شهرستان‌ها در مجلس شورای اسلامی فرستاده شده است.

وی تاکید کرد: هدف جذب گردشگری در منطقه فرهنگی کاشان است که البته باید مکان مناسب و امن در اختیار گردشگران باشد و از این رو عنوان‌ها و برنامه‌های تقویم گردشگری باید بر اساس گردشگری بین‌المللی، ملی و منطقه‌ای جداسازی شود.

فرماندار ویژه کاشان بیان کرد: امکان فروش صنایع دستی و کالاهای فرهنگی با کیفیت و قیمت مناسب نیز باید در کنار اجرای برنامه های تقویم و حضور گردشگران به وجود ‌آید.

وی همچنین گفت: برنامه‌های تقویم گردشگری باید نشان‌دهنده فرهنگی ایرانی اسلامی منطقه کاشان باشد و اعتبارهایی نیز برای اجرای آن پیش‌بینی شود.

شهرستان کاشان با برخورداری از یک هزار و ۷۰۰ اثر دارای ارزش تاریخی، طبیعی و معنوی شامل ۳۳۳ اثر ثبت ملی و یک اثر ثبت جهانی، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اصفهان کاشان پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی نصف جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اصفهان کاشان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اصفهان کاشان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • سند چشم‌انداز شهرستان کاشان باید ‌تدوین شود
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی