Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سورنا ستاری روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از یک شرکت دانش‌بنیان در آران و بیدگل افزود: کاشان و آران و بیدگل قطب تولید فرش ماشینی کشور محسوب می‌شوند و چند شرکت دانش‌بنیان نیز تا کنون اقدام به تولید قطعات دستگاه‌های فرش ماشینی کرده‌اند.

وی با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تحقق هدف‌ها بیان کرد: ایران اسلامی البته دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده صنعتی است که می‌تواند کل تجهیزات و قطعات مورد نیاز را در داخل کشور تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اضافه کرد: مواردی مانند اسانس گل محمدی و دستگاه ژاکارت الکترونیکی (مورد استفاده در تولید فرش ماشینی) که برای نخستین بار در داخل کشور و در  منطقه کاشان تولید می‌شوند، بسیار مهم است و باید این تولیدات ادامه یابد تا بتوانیم به تولید دستگاه‌های ۲ هزار و ۲ هزار و ۵۰۰ شانه برسیم که هم اکنون از خارج کشور وارد می‌شود.

وی اظهار داشت: منطقه کاشان در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان و مرکزهای نوآوری نسبت به یک سال و نیم گذشته به ویژه در حوزه صنایع خلاق پیشرفت‌های خوبی کرده است و با ظرفیت بسیار فوق‌العاده‌ای که دارد، باید روی این حوزه بیشتر کار شود.

ستاری در ادامه ابراز امیدواری کرد: پس از برگزاری نشست‌های امروز شاهد اتفاق‌های خوبی در پارک علم و فناوری، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان باشیم و با کمک استاندار، فرمانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بتوانیم تحول جدی در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این استان به ویژه شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و نطنز داشته باشیم.

بیش از ۸۰۰ کارخانه فرش ماشینی مستقر در شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل با عرضه سالانه افزون بر ۵۰ میلیون مترمربع فرش، بیش از ۵۰ درصد تولید و صادرات صنعت فرش کشور را انجام می‌دهند.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان، بازدید از پارک علم و فناوری غیاث‌الدین جمشید کاشانی و رصدخانه ملی ایران از دیگر برنامه‌های سفر یک‌روزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به شهرستان کاشان است.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۸ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها فرش سورنا ستاری شرکت دانش بنیان اصفهان کاشان آران وبیدگل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش سورنا ستاری شرکت دانش بنیان اصفهان کاشان آران وبیدگل فرش سورنا ستاری شرکت دانش بنیان اصفهان کاشان آران وبیدگل اخبار کنکور فرش ماشینی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی

استاندار یزد نساجی و پوشاک از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی در سند یزد نوین دانست و گفت: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، در آئینی با حضور مهران فاطمی؛ استاندار یزد سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان افتتاح شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در حاشیه بازدید از نمایشگاه، به سبقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهمترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

استاندار یزد با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

فاطمی در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

کد خبر 750198

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد