Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین ازاصفهان، محمود تولایی شامگاه چهارشنبه در جمع تعدادی از بازرگانان و صاحبان صنایع تولیدی کاشان و آران و بیدگل با اشاره به ظرفیت های فراوان منطقه به منظور توسعه مناسبات اقتصادی و بازرگانی اظهار داشت: منطقه کاشان به دلیل موقعیت جغرافیایی سوق الجیشی یکی از مناطق مستعد کشور برای سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای تولیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زیرساخت های متعدد جاده ای، ریلی و هوایی کاشان برای استفاده بازرگانان و صاحبان صنایع ابراز داشت: گمرک کاشان از حدود ۱۵ استان کشور جایگاه بالاتری دارد که این نشان از پتانسیل های فراوان این منطقه است.

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق ایران با اشاره به اینکه منطقه کاشان قطب تولید فرش ماشینی در ایران است، تصریح کرد: این منطقه پس از ترکیه در تولید فرش ماشینی در جهان رتبه دوم را دارد که علاوه بر بازارهای داخلی بخش عمده ای از آن به بازارهای هدف خارجی نیز صادر می شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ کالا از کاشان به حدود ۷۰ کشور دنیا صادر می شود، خاطرنشان کرد: تا سال گذشته بیشترین کالای صادراتی متعلق به فرش ماشینی بود که از سال ۹۸ میلگرد به عنوان کالایی که بیشترین صادرات از منطقه کاشان به خارج از کشور را دارد معرفی و بعد از آن فرش ماشینی قرار گرفت.

تولایی از کاهش ۱۰ درصدی صادرات فرش ماشینی از منطقه کاشان خبر داد و بیان داشت: یکی از دلایل این موضوع متاسفانه عملکرد نامناسب بانک مرکزی در اعمال برخی از محدودیت ها بود که امیدواریم با رفع این محدودیت ها و مشکلات مجددا شاهد افزایش صادرات این کالا باشیم.

وی با اشاره به اینکه گمرک کاشان در حال حاضر از نظر زیرساختی تقریبا هیچ است، افزود: البته زمینی در شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان برای ساخت گمرک اختصاص داده شده است که امیدواریم مراحل ساخت آن در کوتاهترین زمان ممکن به پایان رسیده تا شاهد بهره برداری و افتتاح آن در آینده ای نزدیک باشیم.

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق ایران از فعالیت حدود ۲۲هزار واحد صنفی نیز در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل سخن گفت و تاکید کرد: حدود ۹۵ هزار نفر به صورت بیمه شده در این واحدهای صنفی مشغول به کار هستند.

وی منطقه کاشان را در حوزه صادرات جز مناطق پیشتاز در کشور دانست و گفت: تقریبا یک سوم صادرات استان اصفهان از منطقه کاشان انجام می شود که مقام شانزدهم در کشور را دارا هستیم.

تولایی با اشاره به تاریخچه اتاق بازرگانی ایران و تاسیس آن در حدود ۱۳۷ سال پیش یادآورد شد: اتاق بازرگانی کاشان یکی از قدیمی ترین اتاق های بازرگانی ایران است که نشان از سبقه و سابقه کهن این دیار در امور اقتصادی، بازرگانی و صنعتی است.

46

کد خبر 1471467

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اتاق بازرگانی گمرک کاشان صادرات غیرنفتی منطقه کاشان فرش ماشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی

مدیرکل گمرک استان مرکزی از رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی خبر داد و گفت: فروردین ماه امسال ۱۰۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۰ میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی به ۴۶  کشور جهان صادر شده است. - اخبار استانها -

روح‌الله غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به عملکرد فروردین ماه 1403 اداره کل گمرکات استان مرکزی، اظهار داشت: فروردین ماه امسال 106 هزار تن کالا به ارزش 70 میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی به 46  کشور جهان صادر شده است که نشان از رشد 16 درصدی از نظر وزن و 23 درصدی از نظر ارزش دارد.

وی با اشاره به 5 کشور مقصد صادراتی استان از جمله پاکستان و افغانستان 25 درصد، عراق 12 درصد، ترکیه 7 درصد و امارات 5 درصد افزود: عمده کالای صادراتی شامل انواع هیدروکربن‌ها، گاز مایع، پلی اتیلن، روغن صنعتی، قوطی آلومینیوم، ظروف شیشه‌ای، مصنوعات پلاستیکی، محصولات لبنی، دستمال کاغذی و عایق رطوبتی است.  

سرپرست گمرکات استان مرکزی با اشاره به واردات استان عنوان کرد: فروردین‌ماه امسال 13 هزار و 500 تن کالا به ارزش 32 میلیون دلار از 21 کشور به گمرکات استان وارد شده است که  از لحاظ وزن 12 درصد رشد داشته است.

غلامی عمده واردات استان را از 5 کشور امارات، چین، ترکیه، هنگ کنگ و  قطر عنوان کرد و گفت: عمده کالای وارداتی شامل گلیسیرین، ورق فولادی، شمش آلومینیومی، آنتی اکسیدان‌ها، مواد اولیه دارو، موز سبز، اسانس خوراکی، اسانس‌های بهداشتی ، اجزا و قطعات ماشین آلات خط تولید است. 

وی در ارتباط با مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: 2 پرونده در فروردین ماه توسط گمرک کشف شده که جهت سیر مراحل قضایی به مراجع ذیربط ارسال شده است، همچنین در این مدت  47 پرونده از سایر نهادهای کاشف توسط مرجع رسیدگی به گمرک ارجاع  که کار تطبیق اسناد و تعیین ارزش آن توسط گمرکات استان انجام شده است.  

سرپرست گمرکات استان مرکزی افزود: مجموع درآمدهای وصولی گمرکات استان مبلغ یک هزار و 203 میلیارد ریال بوده که رشد 52 درصدی به همراه داشته است، از این رقم مالیات بر ارزش افزوده با  600 میلیارد ریال و رشد 12 درصدی را پشت سر گذاشته است.  

غلامی خاطرنشان کرد: همچنین در رویه کارنه تیر و ترانزیت مقصد مجموعا تشریفات گمرکی 40 هزار تن کالا  انجام شده است که از لحاظ وزن رشد 37 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی