Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@01:52:05 GMT

کارخانه فرش امیران

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۶۴۷۶

کارخانه فرش امیران

کاشان دارای فرهنگ غنی و قدمت بسیار بالایی در صنعت فرش ماشینی و فرش دستبافت است. ایران قطب تولید فرش در جهان و کاشان بزرگترین شهر تولید کننده فرش در خاورمیانه است. فرش امیران کاشان تامین کننده حجم زیادی از فرش تولید شده در ایران است‌. اهمیت کارخانجات فرش کاشان تنها برای ایران نیست بلکه کارخانجات فرش کاشان دارای اهمیت جهانی هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاشان در صنعت فرش دارای ۴۰سال قدمت و جز اولین تولید کنندگان و عرضه کنندگان فرش می باشد. شهرکاشان ۵۰ درصد تولید فرش ماشینی ایران را داراست‌.

در صنعت فرش ماشینی دو شرکت اصلی شونهر آلمان و وندوایل بلژیک تولید کننده ی ماشین آلات فرش بافی هستند که هرکدام تولید کننده ی دستگاه های متفاوتی برای فرش ماشینی هستند که بافت های متفاوتی در اختیار ما قرار میدهند که متقابل با نوع نیاز کارخانه به تولید فرش در تراکم های متفاوت یا بافت خاص تهیه میشوند. به طور مثال ماشین های بافندگی شرکت وندوایل و شونهر میتواند بافت های متنوعی در تراکم بالای فرش ماشینی مانند فرش 1000 شانه و فرش 1200 شانه برجسته ایجاد کند و دقت این دستگاه های مدرن و جدید بسیار بالا است. شرکت فرش امیران با بکارگیری پیشرفته ترین دستگاه های بافندگی فرش همواره بروز ترین و مدرن ترین محصولات فرش ماشینی را به بازار های فرش ماشینی وارد کرده است.

درباره کارخانه فرش امیران می توان به این نکته اکتفا کرد که یکی از شناخته شده ترین و معتبرترین فرش های تولید شده در کارخانجات فرش ایران است. فرش امیران با چندین نمایندیگی معتبر در سراسر ایران با برندی شناخته شده در زیرمجموعه خود دارد که اغلب آنها برای شما نامهایی آشنا هستند.

در این نمایندگی ها انواع فرش  1200 شانه و 700 شانه و فرش های کهنه نما ،وینتیج ، چهل تکه و مدرن موجود می باشد. علاوه بر این نمایندگی ها و تنوع محصولات از نظر کاربرد و طرح و رنگبندی بالاتر از بزرگترین تولیدکنندگان فرش جهان در کشورهای همچون ترکیه و چین، بر قله صنعت تولید فرش ماشینی ایستاده اند.

اگر شما نیز قصد دارید به صورت مستقیم و بی واسطه از کارخانه خرید نمایید کافی است ابتدا به سایت فرش امیران مراجعه نموده و با وارد شدن به دسته بندی محصولات فرش مورد نظر خود، را انتخاب نمایید. سپس می توانید به صورت مستقیم با انتخاب سایز و تعداد فرش انتخاب شده اقدام به خرید آنلاین نموده و یا تصویر محصول خود را از طریق تلگرام یا واتس آپ که در داخل سایت درج شده ارسال نموده و با ارتباط  مستقیم با کارشناس فروش شرکت امیران  ثبت سفارش خود را انجام دهید.

تنوع بالای طرح و رنگ

فرش امیران کاشان با گستردگی و تنوع زیاد محصولات فرش با شانه های مختلف شامل فرش های ۷۰۰ شانه ، ۱2۰۰ شانه و فرش سجاده ای اقدام به تولید فرش وینتیج و چهل تکه کرده است تا تمام محصولات را در یک سبد خرید جامع برای شما به ارمغان بیاورد . به غیر از تنوع زیاد در تولیدات کارخانه فرش امیران کاشان، کیفیت باور نکردنی و خدمات آن است که تفاوت بسیاری با دیگر تولید کنندگان  فرش بوجود اورده است. در بازار رو به گسترش خرید اینترنتی فرش،  با فراهم آوردن بستری امن و مطمئن جهت خرید اینترنتی با تمامی ابعاد و سایز های فرش های خود، مشتریان محترم قادر خواهند بودتا با خیالی آسوده نسبت به مقایسه ی انواع طرح و نقش فرش ها اقدام به خرید نمایید؛ سپس در محیطی ساده و امن نسبت به خرید فرش خود مبادرت ورزید و در هنگام بروز هر گونه سوال و یا مشکل با کارشناسان فرش امیران کاشان تماس حاصل فرمایید.

منبع: فارس

کلیدواژه: فرش کاشان ایران تولید فرش ماشینی تولید فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • نحوه تولید عطر، ادکلن و اسپری خوشبوکننده بدن در یک کارخانه فرانسوی (فیلم)
  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی با شکل و شمایلی متفاوت در حال بازدید از کارخانه تولید آب آشامیدنی / فیلم
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • (عکس) شغل جدید لیونل مسی چیست؟
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»